2023年9月4日月曜日

Delhaize heeft intussen uitbaters voor 32 van de 128 supermarkten die het wil verzelfstandigen - VRT.be

Delhaize heeft voor nog eens 17 supermarkten die het in eigen beheer had een zelfstandige overnemer gevonden. Die komen bovenop de 15 overnemers van winkels die het begin vorig maand had aangekondigd. De supermarktketen wil op termijn al zijn 128 supermarkten in eigen beheer verzelfstandigen.

Voor een kwart van de 128 Delhaizewinkels die de supermarktketen wil verzelfstandigen, is al een zelfstandige uitbater gevonden: 15 overgenomen winkels werden vorige maand aangekondigd, deze maand komen er nog 17 bij. 

De opening van die tweede reeks supermarkten als zelfstandige Delhaize-supermarkten is voorzien in de loop van de maanden november en december 2023 en januari 2024.  Het gaat om vijf supermarkten in Vlaanderen (Kasterlee, Waasland, Ledeberg, Brugge Sint Kruis en Overijse), vier in Brussel (Roodebeek, Saint Antoine, De Fré en Fort Jaco) en acht in Wallonië (Verviers, Marche, Marcinelle, Waterloo, Doornik, Eigenbrakel, Aat en Bergen).

Bij de zeventien nieuwe overnemers zijn er zeven die op dit moment al een of meerdere andere Delhaize-winkels uitbaten, zeven zijn medewerkers van Delhaize en drie zijn externe kandidaten, onder wie enkele voormalige medewerkers van Delhaize.

Delhaize plant in de komende maanden op geregelde tijdstippen nieuwe aankondigingen over bijkomende supermarkten die de overgang naar zelfstandige Delhaize-supermarkten zullen maken.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiaWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8wOS8wNC9kZWxoYWl6ZS1oZWVmdC1pbnR1c3Nlbi1lZW4tdWl0YmF0ZXItdm9vci0zMi12YW4tZGUtMTI4LXN1cGVybWFyL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿