2019年6月4日火曜日

Man belt met asperges aan bij buurvrouw, steekt haar neer en pleegt zelfmoord - Het Nieuwsblad

Man belt met asperges aan bij buurvrouw, steekt haar neer en pleegt zelfmoord

Themabeeld Foto: Shutterstock

Mol -

Een vrouw uit Mol raakte maandag zwaargewond nadat ze door haar buurman werd aangevallen met een mes. De 36-jarige vrouw liep daarbij minstens zeven steekwonden op. De verdachte van de moordpoging beroofde zichzelf van het leven voor de politie ter plaatse was. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het slachtoffer opende maandagvoormiddag omstreeks 10 uur nietsvermoedend de deur voor haar buurman. Issiaga B. (40) had naar eigen zeggen asperges over, en vroeg of zijn buurvrouw die wilde. Maar voordat de vrouw kon antwoorden haalde de man een pistool tevoorschijn, dat tijdens een schermutseling op de grond viel. Daarop stak hij de vrouw met een mes.

“Ze belde hevig bloedend bij me aan. Het bloed stroomde uit haar lichaam”, aldus een buurtbewoner bij wie het slachtoffer hulp zocht. “Ze had zeker zeven steekwonden, onder meer in haar hals. Het was voor haar een raadsel waarom B. haar had aangevallen.” Het slachtoffer gaf de opgetrommelde politie meteen de naam van de dader. De agenten verschaften zich daarop toegang tot de woning van B, waar ze zijn levenloze lichaam vonden.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813, en op de site www.zelfmoord1813.be.

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190604_04443821

0 件のコメント:

コメントを投稿