2021年3月24日水曜日

Alle lessen opgeschort in lager, secundair en hoger onderwijs en kappers weer dicht: dit heeft Overlegcomité beslist - VRT NWS

Hoeveel mensen tegelijk een winkel binnen mogen, hangt af van de grootte van de winkel, het maximum is op 50 gezet. Gemeentebesturen zullen er ook op moeten toezien dat er geen grote toeloop aan mensen is in de winkelstraten.

Belangrijk om te weten: essentiële winkels mogen wel nog steeds klanten ontvangen. Dat zijn dan bijvoorbeeld voedingswinkels, apotheken, maar ook winkels voor hygiëneproducten, kledingstoffen, bloemen en planten, telecomwinkels en kranten- en boekenwinkels.

Ze waren nog maar een vijftal weken weer aan de slag, maar niet-medische contactberoepen mogen vanaf zaterdag geen klanten meer ontvangen. Het gaat dan onder andere om kapperszaken, schoonheidssalons, massagesalons en tatoeage- en piercingsalons.

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiTGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8wMy8yNC9vdmVyemljaHQtbWFhdHJlZ2VsZW4tb3ZlcmxlZ2NvbWl0ZS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿