2022年6月7日火曜日

Dé guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten: “Minderwaardig voedsel? Het is een delicatesse” - Het Nieuwsblad

 

 ©  BELGAIMAGE

Zoek ‘hamburgercultuur’ op in het woordenboek, en je krijgt “overdreven consumptie” als definitie. Maar tegenwoordig heb je een échte hamburgercultuur, of beter: een cultuur van hamburgers. Zelfs in tijden waarin steeds meer mensen vlees proberen af te zweren, is de zin in een burger groter dan ooit. “Het is de ultieme guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten.”

Tekst: Tommy Huyghebaert

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIwNjAyXzk2OTE4Mjc10gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿