2020年7月28日火曜日

Berx smeekt: 'Kom alsjeblief niet naar Antwerpen' - De Standaard

De Antwerpse provinciegouverneur Cathy Berx vraagt iedereen om ‘alsjeblief niet naar Antwerpen te komen in het belang van uw eigen gezondheid en die van allen die u dierbaar zijn’. Tegelijkertijd vraagt ze dat de Antwerpenaren in Antwerpen blijven.

Na een heel lange vergadering van de crisiscel werden een aantal verregaande maatregelen bekendgemaakt (zie hieronder). Berx vroeg achteraf aan iedereen om ‘creatief te zijn in het gezamenlijk verslaan van het virus en niet in het omzeilen van de maatregelen’.

Feesten is heel duidelijk verboden in de provincie Antwerpen, zei ze. ‘Alle feestzalen gaan dicht.’ En ze vroeg de Antwerpenaren ook met aandrang om niet elders te gaan feesten.

Het is erg belangrijk dat er zo weinig mogelijk contacten zijn tussen Antwerpenaren en mensen uit andere provincies, volgens gouverneur Berx. Deze maatregelen blijven zeker vier weken geldig. Natuurlijk blijft de crisiscel van de provincie de situatie op de voet volgen.

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMWh0dHBzOi8vd3d3LnN0YW5kYWFyZC5iZS9jbnQvZG1mMjAyMDA3MjhfOTE4NTU3MzPSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿