2020年11月24日火曜日

Bpost komt met extra maatregelen om toch alle pakjes te kunnen leveren - VRT NWS

Nu heeft het Belgische postbedrijf aangekondigd dat het toch alle pakjes aan huis zal leveren. Bpost garandeert dat zo goed als alle pakjes binnen de 2 à 3 werkdagen thuis geleverd zullen zijn, geteld vanaf de dag dat de pakjes bij hen aankomen. Voor 5 procent van de pakjes kan het iets langer wachten zijn omdat die eerst langs een afhaalpunt passeren. 

"Voor die pakjes zijn er twee opties: de mensen kunnen het zelf gaan afhalen, dan hebben ze het sneller. Als dat niet lukt, dan komt het pakje na 5 werkdagen terug in het systeem en wordt het alsnog thuis bezorgd", klinkt het bij Veerle Van Mierlo, woordvoerder bij Bpost.

Daarnaast neemt het bedrijf ook extra werkkrachten aan om de enorme capaciteit aan pakjes op tijd geleverd te krijgen, klinkt het. Zo worden er ook mensen aangeworven om in het weekend pakjes te kunnen leveren. 

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiU2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8xMS8yMy9icG9zdC1nYWF0LWRhbi10b2NoLWFsbGUtcGFra2V0amVzLWxldmVyZW4v0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿