2021年12月7日火曜日

Heel wat gebruikers melden problemen bij Telenet: webmail en Telenet-app liggen plat - VRT NWS

Telenet kampt sinds vanmorgen met problemen. Op sociale media melden heel wat gebruikers dat hun webmail niet meer werkt, en dat ze ook traag internet hebben. Telenet reageert op Twitter op verschillende meldingen dat ze het probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. 

Via de webapplicatie "Downdetector" is te zien dat er sinds vanmorgen plots heel wat meldingen zijn binnengekomen over storingen bij de diensten van Telenet. Het gaat over ongeveer 2.000 meldingen, die gaan vooral over de webmail, maar op Twitter klagen mensen ook over slechte of trage internetverbindingen. 

"Het gaat over een technische storing", aldus de woordvoerster van Telenet. "Daardoor zijn er problemen met heel wat applicaties, zoals de app voor Yelo-tv, de Telenet-app en ook de webmail. Gewoon op het internet surfen zou wel overal moeten lukken (...) We proberen de problemen zo snel mogelijk op te lossen." Ook bij de applicatie "Itsme" zouden er hier en daar problemen zijn. 

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiOmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMS8xMi8wNy9wcm9ibGVtZW4tdGVsZW5ldC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿