2020年7月5日日曜日

Waar eet je de lekkerste garnaalkroketten aan de Belgische kust? Sterrenchef Luc Bellings ging voorproeven - Het Laatste Nieuws

Exclusief voor abonnees

Luc Bellings in ’t Werftje in Zeebrugge
Joel Hoylaerts/Photo News Luc Bellings in ’t Werftje in Zeebrugge
Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten zoeken het uit. Zeven zaterdagen, vijfendertig restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: garnaalkroketten. Huisgemaakte, a.u.b.!

Je hebt 7% van dit artikel gelezen


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMilQFodHRwczovL3d3dy5obG4uYmUvZ2VsZC9jb25zdW1lbnQvd2Fhci1lZXQtamUtZGUtbGVra2Vyc3RlLWdhcm5hYWxrcm9rZXR0ZW4tYWFuLWRlLWJlbGdpc2NoZS1rdXN0LXN0ZXJyZW5jaGVmLWx1Yy1iZWxsaW5ncy1naW5nLXZvb3Jwcm9ldmVufmE2OWMxYTIxL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿