Exclusief voor abonnees
Consument Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten zoeken het uit. Zeven zaterdagen, vijfendertig restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: garnaalkroketten. Huisgemaakte, a.u.b.!
Je hebt 7% van dit artikel gelezen
Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMilQFodHRwczovL3d3dy5obG4uYmUvZ2VsZC9jb25zdW1lbnQvd2Fhci1lZXQtamUtZGUtbGVra2Vyc3RlLWdhcm5hYWxrcm9rZXR0ZW4tYWFuLWRlLWJlbGdpc2NoZS1rdXN0LXN0ZXJyZW5jaGVmLWx1Yy1iZWxsaW5ncy1naW5nLXZvb3Jwcm9ldmVufmE2OWMxYTIxL9IBAA?oc=5
0 件のコメント:
コメントを投稿