2020年9月18日金曜日

Staking bij Wibra: “Ze gebruiken corona als voorwendsel om winkels te sluiten” - Het Laatste Nieuws

Exclusief voor abonnees

Retailexpert Jorg Snoek legt pijnpunten bij budgetketen bloot

De Wibra in Wommel. "Ze zullen een aantal winkels laten doorgaan in een nieuw model, met een stedelijke aanpak want daar zit hun doelgroep", meent retailexpert Jorg Snoeck.
BELGA De Wibra in Wommel. "Ze zullen een aantal winkels laten doorgaan in een nieuw model, met een stedelijke aanpak want daar zit hun doelgroep", meent retailexpert Jorg Snoeck.
In 21 van de 81 Wibra-winkels in ons land blijven de deuren dicht. Het personeel is de onzekerheid over de toekomst van het bedrijf beu. Het herstelplan dat Wibra vorig jaar uitwerkte, kreeg volgens de directie stokken in de wielen door de tijdelijke sluiting wegens de coronacrisis. “Wibra gebruikt die crisis als voorwendsel om sluitingen te doen”, oordeelt retailexpert Jorg Snoeck. “Ze misten de boot om hun merkimago van ‘armoedig’ naar ‘slim’ om te zetten.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidmh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9nZWxkL2Vjb25vbWllL3N0YWtpbmctYmlqLXdpYnJhLXplLWdlYnJ1aWtlbi1jb3JvbmEtYWxzLXZvb3J3ZW5kc2VsLW9tLXdpbmtlbHMtdGUtc2x1aXRlbn5hM2YzNGI4MS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿