2021年8月9日月曜日

Bas speurt naar beleggingsoplichters - De Tijd

Journalist Bas van der Hout van De Tijd zoekt getuigenissen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van beleggingsoplichting.

De Tijd wil mogelijk artikelen en een vlogreeks maken over de werkwijze van beleggingsoplichters. De beurswaakhond FSMA maakt de laatste tijd vaak melding van deze criminele activiteit, maar daarmee hebben we nog geen helder inzicht in concrete gevallen. We willen op basis van inzendingen van de lezers van De Tijd dieper onderzoek doen en zullen proberen de daders te traceren.

Signalen dat er sprake is van beleggingsoplichting zijn bijvoorbeeld personen die beweren uitzonderlijk hoge rendementen te kunnen maken. Ze vragen dan om een groot bedrag te storten, waarna beleggers hun geld niet meer terug zien.

Om deze criminele praktijk aan te vallen hebben we uw verhalen nodig. Bent u opgelicht of in aanraking gekomen met een oplichter, laat het Bas dan weten via bullbearbas@tijd.be. Als u anderen kent die zijn opgelicht, maak hen dan attent op dit bericht.

Bas speurt naar beleggingsoplichters

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYWh0dHBzOi8vd3d3LnRpamQuYmUvbWFya3Rlbi1saXZlL2J1bGwtYmVhci1iYXMvYmFzLXNwZXVydC1uYWFyLWJlbGVnZ2luZ3NvcGxpY2h0ZXJzLzEwMzI0NDE0Lmh0bWzSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿