2020年9月13日日曜日

Dubbel zo veel banen op de helling bij Ryanair in België: 172 jobs bedreigd - Het Laatste Nieuws

 Bij Ryanair in België staan dubbel zo veel banen op de helling als in juli aangekondigd: 172 in plaats van ruim 80.
BELGA Bij Ryanair in België staan dubbel zo veel banen op de helling als in juli aangekondigd: 172 in plaats van ruim 80.
Ryanair wil 172 banen schrappen in ons land. Dat heeft de Ierse luchtvaartmaatschappij laten weten aan de vakbonden. Het gaat om een verdubbeling in vergelijking met aanvankelijke plannen van Ryanair.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De Ierse lagekostenmaatschappij maakte in juli de intentie bekend om 44 piloten en 40 stewards en stewardessen die in België gebaseerd zijn, te ontslaan. Nu dreigen 106 cabineleden en 66 piloten hun job te verliezen, aldus ACV Puls-secretaris Hans Elsen. 

Ryanair zou de extra banen schrappen omdat de coronacrisis de maatschappij zwaarder treft dan gedacht en er minder boekingen binnenkomen. Volgens de vakbond is het “ongezien” dat een bedrijf tijdens een ontslagprocedure extra banen wil schrappen. Dadelijk meer.

Lees ook: De helft minder vluchten, maar nog steeds zijn vliegtuigen halfvol. Waarom dan toch de lucht in? (+)


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidWh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9nZWxkL2Vjb25vbWllL2R1YmJlbC16by12ZWVsLWJhbmVuLW9wLWRlLWhlbGxpbmctYmlqLXJ5YW5haXItaW4tYmVsZ2llLTE3Mi1qb2JzLWJlZHJlaWdkfmFhY2I5MzI4L9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿