2021年8月3日火曜日

Grootste mozzarellafabriek op Europese vasteland staat in We... - Gazet van Antwerpen

De wrongel wordt verhakkeld, gekookt, gekneed, opnieuw versneden en gepekeld.  

De wrongel wordt verhakkeld, gekookt, gekneed, opnieuw versneden en gepekeld.  © Fred Debrock

De grootste mozzarellafabriek van het Europese vasteland staat in ons land, diep verscholen in West-Vlaanderen. Als je een diepriespizza eet, is dat er waarschijnlijk een met kaas van Milcobel uit Langemark-Poelkapelle. Maar een nieuwe fabriek in Wallonië wil de West-Vlamingen het vuur aan de schenen leggen. Toch zijn ze niet bang. “Er is nood aan steeds meer mozzarella.”

Karsten Lemmens

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMTA4MDJfOTMwMDMxMDDSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿