2023年6月28日水曜日

DE FOLDERVRETER. “Toiletpapier van Page tegen een lagere prijs dan het huismerk, 15 euro aan gratis producten bij Delhaize - maar koop wel de juiste - én gratis JBL-oortjes bij goedkope scheermesjes” - Het Nieuwsblad

Albert Heijn heeft deze week best wel wat deals met ‘één kopen, één gratis’ in de folder staan. Een van de beste zaakjes is de promo op toiletpapier van het merk Page. Een actie die ook opduikt bij zowel Carrefour als Lidl. Al krijg je daar 8 rollen gratis in een pak van 40 én heet het papier Scottex, maar intussen weten we dat dat hetzelfde is als Page. Bij Lidl betaal je nog 39 cent per rol, bij Carrefour komt het neer op 35 cent maar bij Albert Heijn zakken ze naar 33 cent. Wat weinig is. Op hun site betaal je voor hun goedkoopste huismerk 41 cent per rol, bij Aldi is het 42 cent voor de goedkoopste huismerkrol en kijken we naar het goedkoopste wc-papier bij Colruyt, dan is dat daar 34 cent per rol. Telkens - iets - meer dus.

Albert Heijn duikt met dit toiletpapier onder de prijs van de goedkoopste huismerken© red

In de folder van Colruyt vinden we ook nog een ander product tegen huismerkprijzen: de halfvolle melk van Joyvalle. Je betaalt er 0,99 euro in de plaats van 1,59 euro per liter. Voor de halfvolle melk van hun goedkoopste huismerk - en die van veel andere supermarkten - betaal je ook 0,99 euro. Merkmelk tegen huismerkprijzen dus. Bij Aldi staat deze melk ook in promo, al betaal je daar wel nog 1,09 euro per liter.

LEES OOK. Met de auto naar Zaventem of Charleroi? Zo bespaar je op parkeerkosten

Kruidvat geeft je gratis JBL-oortjes of een kledingstomer bij aankoop van Gillette-mesjes die zelf ook in promo staan© red

In de eerste Foldervreter ooit testte ik of de belofte van Kruidvat dat je een gratis boormachine kreeg bij aankoop van scheermesjes van Gillette - die zelf ook al in promo stonden - geen louche truc was. Twee maand later belde de postbode aan met mijn boormachine. Geen kat in een zak dus. Nu hebben ze opnieuw zo’n deal in de folder staan: gratis draadloze oortjes van JBL of een kledingstomer bij aankoop van verschillende soorten scheermesjes van Gillette. De draadloze oortjes zijn volgens hen 59,99 euro waard. Bij Krefel vinden we ze voor 59,95 euro, bij Amazon voor 36,48 euro. Maar het blijft een mooi cadeau. Vooral omdat de scheermesjes ook een best wel lage prijs hebben. Je betaalt nog 59,99 euro voor 20 stuks van het type Gillette Fusion 5. Dat komt neer op net geen 3 euro voor eentje. Even vergelijken met een andere winkel waar er geen actie is: bij Albert Heijn vind ik een verpakking van 14 stuks waarbij je 5,6 euro per mesje betaalt. Een mooie promo dus waarbij je ook nog een cadeau krijgt.

LEES OOK. Deze koffiecapsules kosten de helft van Nespresso en vallen in de smaak van sterrensommelier: “Mmmmm…. Deze verrast me”

Bij Delhaize kun je ook een cadeau scoren. Daar krijg je bij aankoop van minimum 15 euro aan producten van deelnemende merken zoals Head & Shoulders, Pantene, Oral-B, Tampax, Gillette, Always,..., een bon van 15 euro bij bol.com.

Bij Delhaize krijg je een bon van 15 euro bij bol.com als je voor minimum 15 euro van deze producten koopt© red

Wat op zich wel de moeite is, al moet je wel opletten wat je koopt om het grootst mogelijke rendement uit deze actie te halen. De deelnemende producten zijn bij Delhaize namelijk niet in reclame waardoor je ze elders goedkoper kan terugvinden. Zo betaal je bij Delhaize voor de shampoo Head & Shoulders Appel 2 in 1 toch 5,55 euro voor een fles van 270 ml. De ‘laagste prijs’ bij Colruyt gisteren (dinsdag): 4,19 euro. Op die manier maak je natuurlijk geen vijftien euro profijt. Koop je bijvoorbeeld Oral-B Tandapasta Pro Expert Deep Clean, dan betaal je bij Delhaize 4,69 euro. De laagste prijs die we dinsdag vonden was 4,45 euro. De verpakking met 40 tampons Tampax Super Bescherming is ook een goeie keuze. Bij Delhaize betaal je 4,29 euro voor één doosje, bij Colruyt ook. Al kreeg je daar tot gisteren wel nog 25 procent korting bij aankoop van vier stuks, maar die actie is vandaag (woensdag) voorbij. Daarmee doe je dus een beter zaakje.

Altijd vergelijken is de boodschap. En zie zeker ook eens naar de prijs bij Carrefour want daar zijn er vanaf vandaag - woensdag - ook promo’s van ‘twee plus twee’ op verschillende van deze deelnemende merken. Dan is het afwegen wat voor jou de meest interessante actie van de twee is: de bon van bol.com of vier producten voor de prijs van twee bij Carrefour waarbij je wel telkens vier dezelfde producten in huis moet halen. Bij Delhaize mag je wel verschillende producten combineren om aan je 15 euro te raken.

LEES OOK. Dit zijn de goedkoopste én duurste supermarkten op je vakantiebestemming (en het is niet Auchan of Albert Heijn)

Eindigen doe ik met een promo op de jaren negentig in een flesje. Bij Aldi staat de Bacardi Breezer vanaf vrijdag in reclame. Het drankje was razend populair in de jaren negentig, maar is nu amper nog te koop in de meeste supermarkten. Voor vier flesjes betaal je 5,99 euro ofwel 1,5 euro voor één. Elders is dat al snel 2 à 2,5 euro het stuk. Een mooie actie dus voor een teugje nostalgie.

Meer folders lezen:

* Jumbo

* Match

* Okay

* Spar

* Auchan

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNjI3Xzk2Nzk5OTU40gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿