2019年5月12日日曜日

Opgepast: politie gaat wagens takelen voor de mars tegen seksueel geweld - Gazet van Antwerpen

Antwerpen -

Zondag 12 mei wordt in Antwerpen een mars gehouden tegen seksueel geweld, naar aanleiding van de moord op Julie Van Espen. Zo’n 8.000 mensen laten op Facebook weten erbij te zijn, terwijl nog eens 30.000 anderen zich geïnteresseerd toonden. De Antwerpse politie gaat mee alles in goede banen leiden, maar raadt iedereen aan tijdig naar Antwerpen te vertrekken. Opgepast: wie geparkeerd staat op het Steenplein, moet zijn wagen voor zaterdag middernacht verplaatsen.

De mars vertrekt aan het Astridplein en zal via de De Keyserlei en de Meir over de Oude Koornmarkt en de Suikerrui naar het Steenplein gaan. Er zal mogelijk hinder zijn voor wie zich in de omgeving bevindt en niet deelneemt aan de optocht.

Bestuurders die hun wagen zaterdagavond aan het Steenplein parkeren, moeten die voor middernacht verplaatsen. Er geldt zondag een parkeerverbod op het Steenplein. “Dat verbod gaat al in om 0.01 uur. Wagens die niet op tijd verplaatst werden, zullen op kosten van de eigenaar getakeld worden”, zo laat de Antwerpse politie weten.

De politie verwacht een serene mars en zal zichtbaar aanwezig zijn. “Wie vragen heeft of hulp nodig heeft, kan de politiemensen te allen tijde aanspreken”, klinkt het.

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://www.gva.be/cnt/dmf20190511_04392356/opgepast-politie-gaat-wagens-takelen-voor-de-mars-tegen-seksueel-geweld

0 件のコメント:

コメントを投稿