2020年9月10日木曜日

SP.A verandert binnenkort van naam en gaat "VOORUIT" heten - VRT NWS

"Sinds ik voorzitter werd, zijn we meteen begonnen met de partij te vernieuwen tot een socialistische beweging", aldus Rousseau. "Achter de schermen zijn we al maanden hard aan het werk om onze organisatie te vernieuwen en te professionaliseren. Om van een klassieke partij een échte beweging te maken, die vecht tegen de verstarring in de politiek en mensen opnieuw verbindt in een positief, ambitieus en hoopgevend toekomstproject."

"VOORUIT is dan ook een knipoog naar ons verleden, maar met het vizier op de toekomst", luidt het nog.

Opvallend: op 30 april hield Rousseau nog zijn traditionele toespraak in een digitale talkshow, en die heette Vooruit TV. Dat heette toen nog een verwijzing naar de Gentse Vooruit, waar de socialistische partijvoorzitter zijn toespraak houdt aan de vooravond van 1 mei. Ook op de Facebook-pagina van de partij staat al heel prominent de hashtag "Allemaal Samen Vooruit".

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiYWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wOS8wOS9zcC1hLXZlcmFuZGVydC1iaW5uZW5rb3J0LXZhbi1uYWFtLWVuLWdhYXQtdm9vcnVpdC1oZXRlbi_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿