2023年7月23日日曜日

Chef Erik Haentjens doet de test en maakt mosselen uit vijf supermarkten: “Hier koop je de grootste én de lekkerste” - Het Belang van Limburg

© Jan Van der Perre

Het mosselseizoen is begonnen en de kenners zijn het eens: het is lang geleden dat de beestjes nog zo lekker waren. Wij gingen te rade bij Erik Haentjens, de ervaren chef van Het Nieuwe Palinghuis, Antwerpens bekendste vis- en zeevruchtenrestaurant. Hij bereidde mosselen van vijf grote supermarktmerken ‘op Antwerpse wijze’ en koos zijn favoriet.

Patrick Vincent

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiLGh0dHBzOi8vd3d3LmhidmwuYmUvY250L2RtZjIwMjMwNzIyXzk1MTQ4NzAz0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿