2023年4月11日火曜日

Treinen rijden opnieuw tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord na rookontwikkeling in tunnel, maar hinder zal even duren - VRT.be

Er rijden sinds 7.56 uur opnieuw treinen tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord. Dat meldt spoorwegbeheerder Infrabel aan onze redactie. Eerder was er sprake van lichte rookontwikkeling in de spoortunnel tussen Zuid en Noord. De brandweer kwam ter plaatse en het station Brussel-Centraal werd uit voorzorg ontruimd.

Vanochtend was er sprake van lichte rookontwikkeling in tunnelkoker 3 (sporen 5 en 6) tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord. De brandweer ging meteen op zoek naar de oorzaak.

Het treinverkeer werd rond 7 uur - tijdens de ochtendspits - uit veiligheid opgehouden in de naburige stations. Enkele piekuurtreinen werden afgeschaft. 

Infrabel meldt nu dat alle treinen opnieuw rijden, maar het zal even duren voor het verkeer genormaliseerd is. Momenteel lopen sommige vertragingen op tot een uur.

In Brussel-Centraal.
In Gent-Sint-Pieters.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiRWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8wNC8xMS9icmFuZGdldmFhci1icnVzc2VsLWNlbnRyYWFsL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿