2020年3月18日水曜日

243 nieuwe besmettingen, 496 mensen in ziekenhuis, 14 doden - De Tijd

De Scheldeprijs (8 april) en Brabantse Pijl (15 april) kunnen niet doorgaan. De Belgische wielerbond besliste woensdag alle wielerwedstrijden in België tot 30 april te schrappen. Beide wedstrijden waren nog niet officieel afgelast. Eerder gebeurde dat wel met zowat alle andere voorjaarskoersen.

'Als gevolg van de beslissing van de UCI en de bijkomende maatregelen genomen door de Nationale Veiligheidsraad besloten Belgian Cycling, Cycling Vlaanderen en FCWB, de reeds eerder genomen beslissingen uit te breiden en alle wielerwedstrijden in België op de internationale, nationale en regionale kalender voor alle categorieën en voor alle wielerdisciplines tot 30 april te schrappen', aldus de Belgische wielerbond.

Over het verplaatsen van de wedstrijden naar een latere datum, is nog geen duidelijkheid. Ook alle activiteiten van de nationale ploegen (testen, groepstrainingen, stages, wedstrijden) in alle disciplines en alle categorieën worden afgelast.

Ook de Amstel Gold Race moet er aan geloven. De Nederlandse wielerklassieker stond op zondag 19 april geprogrammeerd.

©BELGA

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3LnRpamQuYmUvZG9zc2llcnMvY29yb25hdmlydXMvMjQzLW5pZXV3ZS1iZXNtZXR0aW5nZW4tNDk2LW1lbnNlbi1pbi16aWVrZW5odWlzLTE0LWRvZGVuLzEwMjE1MTU3Lmh0bWzSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿