2022年4月8日金曜日

Hoe Ferrero al maanden wist van salmonella-besmetting, maar zo lang zweeg: “Terecht dat we dat niet pikken” - Het Nieuwsblad

 

 ©  Shutterstock

Al op 15 december werd salmonella vastgesteld in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Hoe kan het dat de besmette Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten toch nog in de winkel beland zijn? En waarom is er zo lang niet gecommuniceerd? “Het is terecht dat we dat niet pikken”, zeggen experts.

Guy Stevens, Silke Remmery en Christoph Meeussen

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjIwNDA3Xzk2MTkxODI00gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿