2024年7月15日月曜日

NMBS stopt fysieke verkoop internationale treintickets in 9 stations - VRT.be

Vanaf oktober stopt spoormaatschappij NMBS de fysieke verkoop van vervoersbewijzen voor internationale treinreizen in 9 stations. De maatschappij zal de verkoop van zulke internationale treintickets concentreren in 12 zogenoemde 'travel stores'. Dat schrijft Apache. NMBS-woordvoerder Bart Crols bevestigt het nieuws.

De woordvoerder van de spoormaatschappij legt uit dat de fysieke verkoop van die tickets daalt. Daarom wordt die verkoop ook stopgezet in 9 stations: Aarlen, Eupen, Ottignies, Brussel-Luxemburg, Antwerpen-Berchem, Kortrijk, Hasselt, Mechelen en Oostende. "De klanten volgen immers de brede maatschappelijke trend van digitalisering en online verkoop. Een deel van het internationale gamma is ook via de automaten beschikbaar", zegt hij.

De NMBS concentreert vanaf 1 oktober de fysieke verkoop van internationale vervoersbewijzen in 12 stations: Antwerpen-Centraal, Brugge, Brussels Airport-Zaventem, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid, Brussel-Noord, Charleroi-Centraal, Gent-Sint-Pieters, Luik-Guillemins, Leuven, Bergen en Namen. Crols legt uit dat die zogeheten 'travel stores' gespecialiseerd zijn in de verkoop van internationale vervoersbewijzen en "klanten optimaal persoonlijk advies kunnen verlenen over deze producten".

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiSWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNy8xNS9ubWJzLWludGVybmF0aW9uYWxlLXRyZWludGlja2V0cy_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿