2020年6月11日木曜日

Wat betekent faillissement van Swissport voor uw vliegreis? Luchtvaartkenner Nico Cardone geeft antwoord - VRT NWS

Vandaag staan alle vliegtuigen van Brussels Airlines aan de grond, dus daar is er voorlopig geen probleem. Er waren wel een paar maatschappijen die vandaag op Swissport rekenden, onder meer Lufthansa en Finnair. Er zijn de voorbije dagen al enkele vluchten geschrapt omdat die niet konden worden afgehandeld.

Brussels Airlines heft al aangekondigd dat de opstart volgende week niet in gevaar komt. Op 15 juni willen zij weer beginnen vliegen. Ze zullen dus een andere oplossing moeten  vinden.

Het voordeel van de coronacrisis is dat er weinig vluchten zijn, zelfs volgende week maandag. Misschien heeft Aviapartner wel voldoende capaciteit om alle vluchten voor zijn rekening te nemen. Daarnaast met die tweede afhandelaar er uiteraard komen of kan Brussels Airlines een deel van de activiteiten  zelf doen. Brussels Airlines heeft zelf checkin-bedienden en personeel dat aan de gates werkt.

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiSWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wNi8xMC9saXZlLWJhZ2FnZWFmaGFuZGVsYWFyLXN3aXNzcG9ydC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿