2020年6月11日木曜日

Wat betekent het faillissement van Swissport voor uw vliegreis? Ontdek hier het antwoord op uw vragen - VRT NWS

"Aviapartner is al lang actief in België en heeft de voorbije jaren ook verlies gemaakt. Dat heeft ook met die race to the bottom te maken", aldus Nico Cardone. "Maar in volle coronacrisis heeft de Belgische eigenaar de andere eigenaars uitgekocht. Dat bedrijf lijkt de toekomst dus met vertrouwen tegemoet te kijken."

Riadh Bahri vermoedt dat Aviapartner stilletjes hoopt dat het in het gat zal mogen springen. "Zij hebben zelf heel veel personeel dat technisch werkloos thuis zit en deze zomer wellicht niet aan volle capaciteit zullen kunnen werken, tenzij ze en deel van het werk van Swissport kunnen overnemen."

"Dan moet ik erbij vertellen dat de baas van Aviapartner, Laurent Levaux, heel goed gekend is bij de Waalse politieke partijen in de Wetstraat", weet Bahri. "Hij heeft zeer goede contacten, we noemen dat de man met zeven levens in de sector." Blijkbaar heeft ook Aviapartner 20 à 25 miljoen euro steun nodig. "De overheid zal zich niet kunnen permitteren van ook Aviapartner over kop te laten gaan, want dan is het voorbij en kan er in Zaventem de komende weken niemand vliegen."

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiSWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wNi8xMC9saXZlLWJhZ2FnZWFmaGFuZGVsYWFyLXN3aXNzcG9ydC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿