2020年8月26日水曜日

Burgemeester laat Brantano-winkel in Mechelen-Zuid sluiten omdat mensen geen afstand houden - VRT NWS

Voor burgemeester Vandersmissen is de maat vol. Omdat noch de curator noch het veilinghuis dat de uitverkoop organiseert een veiligheidsplan hebben opgesteld om de problemen aan te pakken, neemt hij zelf initiatief en laat hij de vestiging in Mechelen-Zuid sluiten.

“Ik heb alle begrip voor de situatie waarin de winkels zich bevinden en dan gaat mijn bezorgdheid vooral uit naar het lot van het personeel", zegt Vandersmissen. "Maar wanneer de volksgezondheid onder druk komt te staan door een gebrek aan middelen én medewerking van de curator moet er gehandeld worden. Tot het implementeren van structurele maatregelen zal, in het kader van de openbare veiligheid en gezondheid, Brantano Mechelen-Zuid gesloten blijven.”

"De vestiging van Brantano in Mechelen-Noord bleef de afgelopen twee dagen gesloten op eigen initiatief, maar ook zij dienen de nodige maatregelen te nemen om te voldoen aan de geldende coronaregels", waarschuwt de burgemeester. "Indien dit niet gebeurt, zal niet nagelaten worden ook deze vestiging te sluiten."

Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMC8wOC8yNS9idXJnZW1lZXN0ZXItbGFhdC1icmFudGFuby13aW5rZWwtaW4tbWVjaGVsZW4tenVpZC1zbHVpdGVuLW9tZGF0L9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿