2020年8月4日火曜日

China zal "Amerikaanse diefstal van TikTok" niet aanvaarden - Het Laatste Nieuws

Illustratiebeeld
REUTERS Illustratiebeeld
China zal niet aanvaarden dat de Verenigde Staten een Chinees technologiebedrijf "stelen". Dat hebben Chinese staatsmedia gemeld. Washington zet druk op de eigenaar van de populaire app TikTok om zijn Amerikaanse activiteiten te verkopen aan Microsoft.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Trump gaf de Chinese TikTok-eigenaar ByteDance 45 dagen om een akkoord te bereiken. Het alternatief is een mogelijke ban in de VS

Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zei afgelopen weekend dat acties tegen TikTok en andere Chinese bedrijven snel mogelijk zijn. De Amerikanen beschuldigen de bedrijven ervan data te delen met de Chinese overheid.

Peking zegt in de krant China Daily over "vele mogelijkheden" voor vergelding te beschikken. ByteDance reageerde op zijn beurt dat het een wereldbedrijf wil blijven, "ondanks de complexe en onvoorstelbare moeilijkheden" zoals de "gespannen" internationale politieke context.


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaGh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9uaWV1d3MvYnVpdGVubGFuZC9jaGluYS16YWwtYW1lcmlrYWFuc2UtZGllZnN0YWwtdmFuLXRpa3Rvay1uaWV0LWFhbnZhYXJkZW5-YTJhY2ZiNTQv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿