2020年8月17日月曜日

Man die agressief uithaalt in ijssalon is opgepakt: “Deze week nog via snelrecht gestraft” - Het Laatste Nieuws

De man gooide een metalen houder tegen het plexiglas.
Mario's Ice De man gooide een metalen houder tegen het plexiglas.
De man die dit weekend zeer agressief tekeer ging in een ijssalon in Lanaken, is opgepakt. Het gaat om een inwoner uit de gemeente. De papa van twee kindjes werd herkend op de videobeelden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens de politie gaat met zekerheid om een man uit Lanaken. De politie had nochtans een oproep gedaan om zich aan te geven, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk werd hij herkend op de videobeelden na twee dagen onderzoek.

De man zal deze week nog voor de parketmagistraat  verschijnen via snelrecht. Dan krijgt hij meteen te horen wat zijn straf zal zijn voor het niet naleven van de coronamaatregelen én agressie. De twee jobstudentes die met de man te maken kregen kwamen er met de schrik van af.

Meer agressie

Volgens Déborah Motteux van de handelsvereniging Comeos neemt de agressie in de winkels toe door de coronamaatregelen. “Wij hebben een bevraging gedaan bij onze leden. Daaruit blijkt dat drie vierde van de bevraagden heeft gemerkt dat er agressie is voor de maatregelen van individueel shoppen. Vooral die maatregel is problematisch voor onze leden.”

Comeos organiseert jaarlijks workshops om om te gaan met agressie. De aanvragen van handelaars stromen toe en nu komen er extra workshops.


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiiAFodHRwczovL3d3dy5obG4uYmUvaW4tZGUtYnV1cnQvbGFuYWtlbi9tYW4tZGllLWFncmVzc2llZi11aXRoYWFsdC1pbi1panNzYWxvbi1pcy1vcGdlcGFrdC1kZXplLXdlZWstbm9nLXZpYS1zbmVscmVjaHQtZ2VzdHJhZnR-YWJhMjA2ZWIv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿