2020年8月11日火曜日

Vakbond: “Uitverkoop bij Brantano uitgesteld” | Geld - Het Laatste Nieuws

Photo News
De uitverkoop bij FNG-dochter Brantano is uitgesteld. Dat is vernomen bij vakbond ACV Puls. De curatoren zouden al de hele dag aan het onderhandelen zijn.

Vakbondsman Sven De Scheemaeker van ACV Puls zegt dat aan de werknemers van schoenwinkelketen Brantano gevraagd is om hun persoonlijke kluisjes leeg te maken en hun sleutels in te leveren.

De vakbond vermoedt dat er mogelijk overnamekandidaten zijn die de uitverkoop liever niet zien plaatsvinden. Als de uitverkoop niet zou plaatsvinden, hoeft dat volgens De Scheemaeker niet per se een slechte zaak te zijn, aangezien er niet veel enthousiasme was bij het personeel voor zo'n uitverkoop.

De ondernemingsrechtbank van Mechelen heeft vorige week maandag 20 vennootschappen van modegroep FNG failliet verklaard. Brantano NV is een van die getroffen vennootschappen.

Lees ook:

Brantano na 67 jaar mee kopje onder: “De Ikea van de schoenen worden, dat was de ambitie” (+)

Na 27 jaar moet Connie (58) plots kinderkledingwinkel sluiten door faillissement modegroep FNG: “Dit is echt pijnlijk” (+)


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiTGh0dHBzOi8vd3d3Lmhsbi5iZS9nZWxkL3Zha2JvbmQtdWl0dmVya29vcC1iaWotYnJhbnRhbm8tdWl0Z2VzdGVsZH5hYzFlZTdjMC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿