2020年8月7日金曜日

Westrozebeke in de ban van coronabesmetting bij Westvlees: “Ze zouden beter slachthuis sluiten en iedereen in quarantaine steken” - Het Laatste Nieuws

Exclusief voor abonnees

Caroline Decaesstecker van In den Bottle zou haar kleindochtertje op bezoek krijgen. “Maar mijn dochter belde me gisteravond en zei dat Liesl toch niet naar Westrozebeke zou komen, omdat ze het risico niet wilde nemen.”
Sam Vanacker Caroline Decaesstecker van In den Bottle zou haar kleindochtertje op bezoek krijgen. “Maar mijn dochter belde me gisteravond en zei dat Liesl toch niet naar Westrozebeke zou komen, omdat ze het risico niet wilde nemen.”
Woensdag werden bij het vleesverwerkend bedrijf Westvlees in Westrozebeke 225 werknemers in preventieve thuisquarantaine gezet nadat 18 werknemers van het bedrijf besmet bleken met COVID-19. In café In Den Bottle in de Dorpsstraat was het nieuws donderdag hét gespreksonderwerp. Veel Westrozebekenaren zijn er niet gerust op. “We moeten nu allemaal heel voorzichtig zijn.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen


Let's block ads! (Why?)

Read Again https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMirgFodHRwczovL3d3dy5obG4uYmUvaW4tZGUtYnV1cnQvc3RhZGVuL3dlc3Ryb3plYmVrZS1pbi1kZS1iYW4tdmFuLWNvcm9uYWJlc21ldHRpbmctYmlqLXdlc3R2bGVlcy16ZS16b3VkZW4tYmV0ZXItc2xhY2h0aHVpcy1zbHVpdGVuLWVuLWllZGVyZWVuLWluLXF1YXJhbnRhaW5lLXN0ZWtlbn5hOTliMTRjZC_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿