2023年11月21日火曜日

“Het heeft geen zin om het te verbergen”: immosite prijst woning aan met wel heel bizarre foto - Gazet van Antwerpen

© rr

Eigenaars van een huis dat te koop staat in het Waalse Beauraing hebben gekozen voor wel heel aparte decoratie. “Het heeft geen zin om het te verbergen.”

Bron: Sudinfo

De eerste negen foto’s tonen een gewoon huis waarvan de kamers er min of meer netjes uitzien. Maar wie doorgaat tot foto nummer tien in het zoekertje zal zien dat er toch een heel aparte decoratiekeuze is gemaakt in één van de kamers.

De notaris had volgens Sudinfo op voorhand laten weten dat hij zou langskomen om foto’s te maken voor de advertentie. De bewoner, die het pand huurt, zou ervoor zorgen dat tegen dan alles in orde zou zijn. Maar in die laatste foto is te zien dat de slaapkamervloer bezaaid is met een honderdtal blikjes bier.

“De huurder wist dat de notaris foto’s zou komen maken voor de verkoop. Maar de huurder ruimde niet op en liet alles zoals het was. Wij namen toch foto’s”, klinkt het bij de makelaar. “We hebben besloten om de foto in de fotogalerij te plaatsen, omdat bezoekers het toch zelf kunnen zien als ze op bezoek gaan. Het heeft geen zin om het te verbergen. Volgens de notaris is het ook niet ongewoon dat huurders de woning niet opruimen alvorens de notaris langskomt.

Het huis met drie slaapkamers staat te koop voor 190.000 euro. De notaris hoopt dat, ondanks de foto, “het publiek geïnteresseerd zal zijn om het pand te ontdekken”.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyMzExMjFfOTM1NTU0MzjSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿