2024年5月27日月曜日

Auto knalt door vijf voortuintjes in Beverst: buxushaag en gemetselde brievenbussen vernield - Het Belang van Limburg

De BMW kwam vlak bij een verkeersbord tot stilstand.© rr

Bilzen -

Zondagochtend rond 6.30 uur is een BMW van de weg geraakt op de Holt (N2) in Beverst. De wagen reed vervolgens doorheen vijf voortuintjes. De bestuurster raakte lichtgewond.

Johnny Geurts

Om een nog onbekende reden verloor de bestuurster van een BMW zondagochtend de controle over haar voertuig op Holt. De auto, die van Bilzen richting Beverst reed op de N2, raakte ter hoogte van de Spar van de baan en denderde vervolgens door een vijftal voortuintjes. Het ongeval gebeurde in de buurt van de trajectcontrole voor de zone 50.

“Ik hoorde plots een doffe slag”, vertelt bewoner Jacky. “Misschien begon de bestuurster toen ze van de weg geraakte gas te geven in de plaats van te remmen? Ze is van de baan gegaan iets verderop aan het appartementsblok. Daarna is ze door een buxushaag gereden en heeft ze onze gemetselde brievenbus verbrijzeld.”

De BMW raasde zonder te stoppen verder en ramde ook nog een paal met een verkeersspiegel, waarna het voertuig een volgende gemetselde brievenbus vernielde. De dollemansrit eindigde in de laatste voortuin, waar de BMW tot stilstand kwam vlak bij een verkeersbord tegen een gemetseld muurtje.

Airbags

“De auto was flink gehavend”, vertelt een buurtbewoner. “In de voorruit zat een groot gat, wellicht door de betonnen brokstukken. Gelukkig hebben de airbags de klappen goed opgevangen. De bestuurster is op eigen kracht uit de auto gekropen. Ze is wel ter verzorging meegenomen naar het ziekenhuis. Er is heel wat materiële schade. De postbode zal maandag wel even zijn weg moeten zoeken.”

© rr

De BMW trok een spoor van vernieling door de voortuintjes.© 112MeldingenLimburg

© Johnny Geurts

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiLGh0dHBzOi8vd3d3LmhidmwuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNTI2XzkzNzQ1NTcz0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿