2024年2月25日日曜日

Tesla annuleert op laatste nippertje bestelling van 4.000 taarten: “Ze denken dat ze zich alles kunnen veroorloven” - Gazet van Antwerpen

Voahangy Rasetarinera© fb

Het is een beetje een gevecht van David tegen Goliath maar Voahangy Rasetarinera, eigenaar van een artisanale bakkerij in Californië, gaat de strijd met het grote Tesla toch aan nadat de autofabrikant een bestelling van 4.000 taarten in extremis annuleerde. “Betalen zullen ze”, zegt de onderneemster.

Tesla bestelde voor Valentijn 4.000 taarten voor zo’n 15.000 euro. “We waren al aan de voorbereidingen bezig. En dan volgde de annulering. Ze moesten de taarten plots niet meer hebben”, zucht Voahangy Rasetarinera.

Eerst moesten ze maar 2.000 taarten hebben. De offerte was goedgekeurd. Nadien wilden ze er dubbel zo veel. Het zou de jaaromzet van de kleine bakkerij nu al fors de hoogte in jagen. Al beseften ze ook wel dat er een tandje moest bijgestoken worden en dat ze extra personeel in dienst moesten nemen om alles op tijd klaar te krijgen. Maar ze gingen de uitdaging graag aan.

© fb

“Van een bedrijf als Tesla mag je zeker zijn dat ze van hun woord zijn, dacht ik. Niet dus.”

“We hebben onze plannen gewijzigd. De bestelling is niet meer nodig”. Met die droge mail werd de bakkerij op de hoogte gebracht van de annulering.

Maar Rasetarinera, die het eerst niet kon geloven, laat het daar niet bij. “Ze denken dat ze zich alles kunnen veroorloven.”

“Ik had tijd, middelen en moeite geïnvesteerd in de megabestelling. Dat ze binnen Tesla nu de schuld in elkaars schoenen proberen te schuiven, maakt mij niets uit. Ik heb schade geleden en eis dat Tesla betaalt. Anders stap ik naar de rechter”, zegt ze.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDAyMjRfOTYwNDA0OTHSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿