2024年5月10日金曜日

Isabel Albers in 'De 7 Kiest': 'Extreme partijen vallen door de mand bij doorrekening' | Dieter Dujardin: 'Open VLD pakt kanseliersbonus nog niet' - De Tijd

'De 7 Kiest' is een wekelijkse podcast van De Tijd in de aanloop naar de verkiezingen. Je krijgt een update van de kiescampagne met een analyse van de experten van De Tijd.

Wat zit in de derde aflevering van 'De 7 Kiest'?
De afgelopen dagen ging het in de campagne over zeer uiteenlopende onderwerpen: extra vakantiedagen, minder belastingen voor de laagste lonen, indexsprongen voor uitkeringen en zelfs het beperken van de schermtijd voor kinderen.
Hard nieuws was er dinsdag. Toen publiceerde het Planbureau de doorrekening van de plannen en de voorstellen van de politieke partijen. Wat kosten die en wat brengen ze op?
Daar hadden we het over met Isabel Albers, de algemeen hoofdredacteur van De Tijd en L’Echo, en met politiek journalist Dieter Dujardin, de begrotingsspecialist van de redactie. De host is Bert Rymen.

Luister zeker ook naar 'De 7 van De 7'. Dat is een verkiezingspodcast van De Tijd waarin we elke partij de zeven vragen stellen die er volgens ons echt toe doen. Deze keer met Sammy Mahdi, de voorzitter van CD&V.

Advertentie

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiuAFodHRwczovL3d3dy50aWpkLmJlL3BvZGNhc3RzL2RlLTcvaXNhYmVsLWFsYmVycy1pbi1kZS03LWtpZXN0LWV4dHJlbWUtcGFydGlqZW4tdmFsbGVuLWRvb3ItZGUtbWFuZC1iaWotZG9vcnJla2VuaW5nLWRpZXRlci1kdWphcmRpbi1vcGVuLXZsZC1wYWt0LWthbnNlbGllcnNib251cy1ub2ctbmlldC8xMDU0NTI0My5odG1s0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿