2024年5月13日月曜日

Moeder vermoordt zoontje (4) dat ze adopteerde: 'Ze heeft hem doodgeslagen" - Redactie24

De 36-jarige Patricia Saintizaire adopteerde de 4-jarige Bryan Boyer uit Haïti nadat ze eerder ook al een zoon uit Haïti adopteerde, die nu 16 is. 

Op 1 mei stapte de kleine Bryan nog gelukkig uit de bus, maar naarmate de dag vorderde merkte zijn 16-jarige broer op dat het slecht met hem ging. Zijn moeder weerlegde dit aanvankelijk en zei dat hij deed alsof om iets te eten te krijgen.

De grote broer gaf Bryan eten, maar die kon dat niet binnen houden en raakte bewusteloos. Het jongetje werd naar het ziekenhuis gebracht, maar daar kon zijn leven niet meer gered worden.

Er werden verwondingen gevonden waaruit blijkt dat Bryan geslagen was. Er werd een verwonding gevonden waarbij zijn lever een scheur opliep, volgens de lijkschouwer een harde klap op de buik. Verder werden verschillende lagen kneuzingen en verwondingen uit het verleden ontdekt.

"Bryan is dood omdat zijn moeder hem doodgeslagen heeft", klonk het bij de sheriff van Polk County. De moeder werd opgesloten en is in beschuldiging gesteld van moord op Bryan.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiemh0dHBzOi8vd3d3LnJlZGFjdGllMjQuYmUvbWlzZGFhZC1idWl0ZW5sYW5kL21vZWRlci12ZXJtb29yZHQtem9vbnRqZS00LWRhdC16ZS1hZG9wdGVlcmRlLXplLWhlZWZ0LWhlbS1kb29kZ2VzbGFnZW4tMTY3MDg40gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿