2023年12月23日土曜日

Kerstdiner in Frankrijk eindigt in mineur: 700 werknemers van Airbus melden zich ziek na voedselvergiftiging - VRT.be

In Frankrijk zijn meer dan 700 medewerkers van een dochterbedrijf van vliegtuigbouwer Airbus ziek geworden na een kerstdiner. Ze kregen buikpijn, moesten overgeven of hadden last van diarree. Het is niet bekend wat er op het menu stond. Er wordt nu onderzocht wat de oorzaak is van de massale voedselvergiftiging.

Honderden medewerkers zijn ziek geworden na het jaarlijkse kerstdiner van het bedrijf in Frankrijk. Het gaat om het personeel van het fabrieksfiliaal Airbus Atlantic, dat onder meer stoelen voor piloten en passagiers maakt.

Het kerstdiner vond vorige week - op donderdag 14 december - plaats bij het bedrijfsrestaurant in Montoir-de-Bretagne. De meeste werknemers meldden zich ziek de dagen erna, schrijven Franse media. De regionale gezondheidsdienst is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de voedselvergiftiging.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMiUWh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyMy8xMi8yMy83MDAtd2Vya25lbWVycy1haXJidXMtemllay1uYS1rZXJzdGRpbmVyL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿