2024年6月21日金曜日

Game Mania krijgt uitstel van betaling en zoekt koper, blijft voorlopig open - Tweakers

De Belgische gamewinkelketen Game Mania heeft uitstel van betaling gekregen. Het moederbedrijf Heroik zoekt een koper voor de keten en zegt voorlopig open te blijven. Game Mania heeft 21 winkels in Nederland en 14 in België. In totaal werken er 165 mensen bij het bedrijf.

Game Mania
Bron: Game Mania

Onder meer het Gazet van Antwerpen schrijft dat Game Mania uitstel van betaling heeft gekregen van een ondernemingsrechtbank in Antwerpen. De winkelketen is voorlopig beschermd tegen schuldeisers en intussen wordt er naar een koper gezocht. Het bedrijf wijdt deze ontwikkeling aan 'digitalisering van de videogamesindustrie en het sterk competitieve retaillandschap'. Voorlopig blijven de winkels open en de webwinkel beschikbaar.

Game Mania werd in 1992 opgericht en richt zich op de verkoop van videogames en bordspellen. De keten had op het hoogtepunt bijna 90 winkels in België en Nederland, maar moest de afgelopen jaren meerdere filialen sluiten. Het bedrijf verlegde zijn focus steeds meer op de webwinkel.

Adblock test (Why?)

Read Again https://news.google.com/rss/articles/CBMic2h0dHBzOi8vdHdlYWtlcnMubmV0L25pZXV3cy8yMjM0OTIvZ2FtZS1tYW5pYS1rcmlqZ3QtdWl0c3RlbC12YW4tYmV0YWxpbmctZW4tem9la3Qta29wZXItYmxpamZ0LXZvb3Jsb3BpZy1vcGVuLmh0bWzSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿